Call Centar: +381666000555
Šifra proizvoda : 1242
Vrsta opreme : - OPREMA ZA TELEFONE -
Naziv : Sony Ericsson BA750
Lager : Ima na stanju
Cijena u markama: 18.00 KM
Kom

Sony Ericsson BA750 nSonic Baterija za Mobilni Telefon

Odgovara za sledeće modele:

  • Xperia Arc X12 ANZU
  • Xperia Arc S

Sony Ericsson standardne baterije za mobilne telefone iz nase ponude su vrhunskog kvaliteta i pristupacnih cena.  

Poznato je da standardne baterije za mobilne telefone mogu da izgube i do 20% na jacini svake godine i zato je jako bitno da obratite paznju na kvalitet baterija kada ih kupujete i kako ih cuvate.

Nase Sony Ericsson standardne baterije su vrhunskog kvaliteta i zato je njihov radni vek duzi od ostalih baterija koje se mogu naci na trzistu.

Izbegavajte pražnjenje vase baterije do kraja, jer to nepotrebno opterećuje bateriju. Bateriju treba redovno puniti. Ne ostavljajte bateriju predugo ispražnjenu jer time možete smanjiti kapacitet i skratiti životni vek baterije.
Nemojte da modifikujete dorač‘ujete, pokušavate da ubacite strane predmete u bateriju, da je uranjate ili da je izlažete vodi ili drugim tečnostima.
Ne pravite kratak spoj. Do slučajnog kratkog spoja može da doč‘e kada neki metalni predmet kao što je novčić, spajalica ili slično, napravi direktni kontakt pozitivnog (+) i negativnog (-) izvoda baterije (Izvodi su metalne tračice na bateriji). Kratkim spajanjem izvoda može da se ošteti baterija ili predmet kojim je ostvaren kontakt.
Izbegavajte ekstremne temperature.Pokušajte da bateriju uvek držite na temperaturi od 15C-25C. Ekstremne temperature smanjuju kapacitet i skraćuju životni vek baterije.
Ne bacajte baterije u vatru pošto mogu eksplodirati. Baterije odlažite u skladu sa propisima. Molimo da ih po mogućtstvu reciklirate. Ne odlažite ih kao kućni otpad.
Upotrebljavajte bateriju samo za ono šta je namenjena. Nepravilno korišćenje baterije može da prouzrokuje požar, eksploziju ili drugu opasnost.Nikada ne koristite oštećeni punjač ili bateriju. Držite bateriju van domašaja dece.


Baterije, Sony Ericsson, Standardne Sony Ericsson BA750 nSonic Baterija za Mobilni Telefon-Sony Ericsson LT15i Arc, Sony Ericsson LT18i Arc S, Sony Ericsson X12. cijena: 18 KM

Prodaja Baterije, Sony Ericsson, Standardne i najniza cijena Sony Ericsson BA750 nSonic Baterija za Mobilni Telefon-Sony Ericsson LT15i Arc, Sony Ericsson LT18i Arc S, Sony Ericsson X12. cijena: 18 KM. Isporuka po cijeloj Bosni i Hercegovini, poručite telefonom ili online. Vaš mobilnisvet.ba.