Call Centar: +381666000555

O nama

Mobilni Svet kao OnLine prodavnica uspiješno posluje u regionu punih 5 godina sa timom ljudi koji su u poslu prodaje mobilnih telefona više ok 10 godina, te smo odlučili da svoje poslovanje proširimo na teritoriji cijele Bosne i Hercegovine kao web shop mobilnisvet.BA.

Kako su proizvođači svakodnevno povećavali broj različitih modela kao i njihovih boja imali smo sve veće iskušenje kako da kupcima ponudimo kompletnu lepezu proizvoda a da ih pri tome ne skladištimo na više mesta.

Kreativnim razmišljanjem došli smo do ideje da budemo u koraku sa vremenom i damo našim kupcima mogućnost kupovine mobitela putem interneta i time omogućimo dostupnost svih mobitela gdje god da se nalaze.

Svakodnevnim ažuriranjem našeg portala pružamo informacije o svim mobitelima i njihovim uvek najpovoljnijim cijenama, po kojima možemo da ih dostavimo na željenu adresu u kratkom vremenskom periodu u zavisnosti od modela za koji se odlučite.

Do sada smo se dokazali kao lideri u regionu OnLine prodaje mobilnih telefona i imamo ozbiljne namjere da u budućnosti radimo još bolje na teritoriji Srbije, Bosne i Hercegovine a u planu je da pokrijemo i teritoriju Crne Gore..

BRZO, JEDNOSTAVNO, POUZDANO I KRAJNJE EKONOMIČNO.